Werk en opleiding

Vacature kinder- en jeugdpsycholoog / orthopedagoog

Ter versterking van ons kleine en enthousiaste team zijn we per direct op zoek naar een kinder- en jeugdpsycholoog.

Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega een warme en empathische persoonlijkheid heeft, affiniteit heeft met het werken met kinderen, jongeren en hun ouders, in staat is om af te stemmen op wat onze cliënten nodig hebben, beschikt over de nodige kennis m.b.t. ontwikkelingspsychologie, in staat is om zelfstandig beslissingen te maken m.b.t. het hulpverleningsproces, de eigen grenzen kent en adequaat gebruik maakt van collegiaal overleg, zich flexibel opstelt m.b.t. werktijden en taken en een gezonde dosis humor inbrengt in het collegiaal contact.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en denk je ons team aan te kunnen vullen? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@wijsindewijk.nl

(Klinische) masterstage psycholoog kind en jeugd / orthopedagoog

Voor  masterstudenten psychologie en orthopedagogiek bieden wij stageplekken aan op het gebied van gezondheidszorgpsychologie. Wij streven ernaar om de stagiaire(s) een stimulerende en uitdagende werkomgeving te bieden, alwaar zij de gelegenheid krijgen om in toenemende mate van zelfstandig te participeren in de beroepsuitoefening van een psycholoog / orthopedagoog. De werkzaamheden kunnen bestaan uit het uitvoeren van intake- en adviesgesprekken, het verstrekken van psycho-educatie, het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek, het uitvoeren van de behandeling en begeleiding van individuen, systemen en groepen. Tevens bieden wij de gelegenheid voor het behalen van de diagnostiekaantekening. De stagiaire(s) werken onder supervisie van een GZ-psycholoog.

De duur van de stage is minimaal 10 maanden en bedraagt 24 uur per week, verdeeld over 3 dagen.

De vergoeding bedraagt € 305,00 bruto per maand bij een 36-urige  werkweek (conform CAO GGZ).

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen, laat het ons weten via het e-mailadres info@wijsindewijk.nl